Medewerkers Family Capital Management

Wilma Brienen
Wilma Brienen
Office Manager / Family Office Assistant

Zeer ruime ervaring op gebied van secretariële ondersteuning en uitvoering in het top segment van de particuliere markt. Sinds 1 juni 2002 bij FCM werkzaam.

Marike De Vries-van Groen
Marike De Vries-van Groen
Family Office Assistant

Reeds jaren actief op het gebied van front office activiteiten en secretariele werkzaamheden. Sinds 1 december 2013 voor FCM werkzaam als Family Office Assistant. 

Theo Dols
Theo Dols
Co-founder en partner

Sinds 1981actief in binnen- en buitenland in de financiële sector en meer dan 20 jaar ervaring in de Family Office markt. Bekleedt thans diverse bestuursfuncties.

Arthur Raaijmaakers
Arthur Raaijmaakers
Co-founder en partner

Sinds 1983 zeer ruime brede ervaring opgebouwd in binnen- en buitenland in de financiële sector en meer dan 20 jaar ervaring in de Family Office markt. Bekleedt thans diverse bestuursfuncties. Is voorzitter van de VOFO, de Vereniging voor Onafhankelijke Family Offices.

Sieto Jonkers
Sieto Jonkers
Partner

Sinds 1990 zeer ruime expertise opgebouwd in binnen- en buitenland in de financiële sector. Als financieel planner actief vanaf 2002 voor ondernemers en topsporters. Partner binnen FCM sinds 2013.

Maarten Grandjean
Maarten Grandjean
Partner

Sinds 1998 zeer brede ervaring opgebouwd in binnen- en buitenland in de financiële sector. Als financieel directeur verantwoordelijk geweest voor het opzetten en managen van een single family office met een sterke focus op vastgoed. Partner binnen FCM sinds 2018.

Joyce van den Thillart-van Boxtel
Joyce van den Thillart-van Boxtel
Financieel-administratief ondersteuner

Ruime ervaring als assistent controller en financieel administratief ondersteuner in de financiële sector. Sinds 1 september 2016 bij FCM werkzaam.

Jorrit Ivens
Jorrit Ivens
Associate Partner

Sinds 2004 zeer ruime expertise opgebouwd op het gebied van vermogensplanning en de familiale dynamiek die komt kijken bij een succesvolle onderneming of leven als topsporter. Redeneert vanuit de visie, strategie en dilemma’s van de cliënt en vertaalt deze naar concrete oplossingen.

Peter Janus
Peter Janus
Associate Partner

Sinds 1989 actief binnen de financiële sector. Zowel bedrijven als particulieren begeleid. Daarnaast diverse management- en bestuursfuncties gehad waarin altijd verandering en klantfocus centraal stond. Sinds 2020 als associate partner aangesloten bij FCM.

Simone Raaijmaakers
Simone Raaijmaakers
Family Office Assistant
© FAMILY CAPITAL MANAGEMENT 2021