TOEZICHT OP UW TOTALE VERMOGEN

Een goed begin is het halve werk. Daarom start FCM altijd met een uitvoerige inventarisatie. Wij brengen uw financiële situatie en uw toekomstwensen in kaart. Op basis hiervan analyseren wij de samenstelling van uw vermogen. Dit biedt u inzicht in de benodigde inkomens- en vermogenspositie. En in de eventuele risico’s: de kans op niet-gewenste uitkomsten vanwege een onjuiste vermogensstructuur.

FCM coördineert en controleert uw vermogensbeheer

Vanzelfsprekend brengen wij u verslag uit van onze bevindingen. Wij bespreken uw wensen en denken met u mee over de beste keuzen . Zo komen wij gezamenlijk tot richtlijnen voor het beheren van uw vermogen in de breedste zin van het woord. Vervolgens zien wij erop toe dat alle betrokken partijen deze richtlijnen naleven. Waar nodig treden wij corrigerend op. Daar heeft u allemaal geen omkijken meer naar.

FCM selecteert de beste dienstverleners

Wilt u uw vermogen spreiden over meerdere financiële dienstverleners? Dan kunnen wij desgewenst helpen bij de selectie. Wij beschikken over een uitgebreide vragenlijst en een groot, internationaal netwerk

Family Capital nieuwsbrief
© FAMILY CAPITAL MANAGEMENT 2021